Revolutionaire tool om je brein en je visuele capaciteiten sterk te verbeteren: de voordelen van Cognivix

Verbeter als sporter je visueel-motorische vaardigheden

Cognivix  helpt je om je visueel-motorische vaardigheden sterk te verbeteren. Wij hebben een unieke methode ontwikkeld gebaseerd op artificiële intelligentie (AI). In samenwerking met toonaangevende high-tech bedrijven hebben we wetenschappelijke inzichten optimaal benut om een revolutionaire tool te ontwikkelen. Met Cognivix train je efficiënt en effectief jouw:

 • visuele anticipatie
 • reactiesnelheid
 • visuele fixatie
 • perifeer bewustzijn
 • aanhoudende visuele aandacht

Heel gericht optimaliseren we jouw prestaties door middel van breintraining en visuele training en verbeteren zo aanzienlijk jouw

 • acceleratie
 • reactievermogen
 • snelheid
 • coördinatie
 • behendigheid
 • focus

Witty SEM om reactievermogen en
behendigheid te verbeteren

Cognivix werkt met verschillende tools, stuk voor stuk gebaseerd op AI. Zo gebruiken we onder meer Witty SEM: een ideaal systeem om reactievermogen en behendigheid te testen én opmerkelijk te verbeteren.  Witty SEM werkt met  speciale lampen.

Ideaal voor SPARQ-training

Deze lampen functioneren als indicatoren die specifieke signalen geven. Verschillende nummers en tekens worden gecombineerd met verschillende kleuren. Witty SEM is ideaal voor atleten en sporters die hun zogenaamde SPARQ–training willen optimaliseren. SPARQ-training concentreert zich op speed, power, agility, reaction en quickness. En ook voor krachttraining en cardiotraing is Witty SEM dé ultieme trainingstool.

Brein verbeteren op gebied van geheugen,
bewustzijn, breinsnelheid en intelligentie

Dit systeem combineren we ook met Brain HQ, een serie heel specifieke testen om het brein te activeren en te verbeteren op gebied van geheugen, bewustzijn, breinsnelheid en intelligentie. Het systeem combineert zo fysieke training met verbetering van je breincapaciteiten.

Dynamische visuele oefeningen met een stroboscoopbril

Onze speciaal ontwikkelde Artificial Intelligence stroboscoopbril is uniek in zijn soort. Met onze oefeningen – ontwikkeld aan toonaangevende internationale universiteiten – verbeter je intensief de accuraatheid en snelheid van je bewegingen.

Voor wie is Cognivix?

Cognivix is een revolutionaire, innovatieve tool voor cognitieve en visuele training. Daar kan iedere sporter en atleet baat bij hebben. Of je nu alleen sport – zoals een tennisser – of in een team – zoals voetballers – iedereen haalt voordeel uit Cognivix.

Wij ondersteunen jou als coach, trainer of kinesist

Wij vervangen geenszins coach, trainer of kinesist. Wij werken aanvullend en ondersteunen waar nodig. Jij bepaalt achteraf hoe er verder met de data wordt omgesprongen en hoe trainingen en oefeningen eruit zullen zien.

Met ons mobiel screening lab komen we naar je toe!

Met ons hightech mobiel screening lab komen we naar je toe. Of je boekt een afspraak in ons sportslab in Zandhoven. We voeren die tests uit die jij wilt of we stellen zelf een geschikt testprogramma voor je op.

Voordelige package deals

We beschikken over verschillende AI testtools. Zo kan jij die dingen laten testen die voor jou en je team belangrijk zijn. Meerdere testtools inzetten? Dan geven we je een voordelige package deal!

Cognivix voor jouw sportclub of team?

Boek je demo vandaag nog!
Bel +32 (0) 478 55 00 09 of mail ons!