Baanbrekend testtoestel geeft je meteen inzicht in je kracht en je werkpunten

Ontdek de voordelen van ForceFrame en voor wie het geschikt is

Test je isometrische kracht met ForceFrame

ForceFrame meet en test je isometrische kracht in boven- en onderlichaam. En dat in wel meer dan 30 posities en verschillende spiergroepen. Het resultaat? Een volkomen inzicht in je kracht én je werkpunten. Ontdek hier hoe ForceFrame precies werkt.

De voordelen van FrorceFrame

 • ForceFrame meet snel en accuraat de isometrische kracht in meer dan 30 posities en verschillende spiergroepen.
 • ForceFrame werkt met slimme Artificial Intelligence software die je resultaten meteen weergeeft en analyseert. Het toestel zelf sluit je makkelijk aan op een laptop, pc of tablet.
 • In een korte tijdspanne kan je tal van testen uitvoeren.
 • Het frame zelf kan perfect aangepast worden aan je lichaam, je afmetingen en je positie.
 • Je ontdekt meteen je kracht, eventuele verschillen tussen de linker- en rechterkant van je lichaam en weet zo precies waaraan je nog moet werken.

Boek je demo!
Of neem contact met ons op voor meer info!

Voor alle sporters op alle niveaus: van recreatieve sporters en clubs tot professionele atleten, topteams en sportscholen

Dit testtoestel is geschikt voor alle sporters en iedereen die inzicht wil krijgen in zijn isometrische kracht. Om van daaruit dan zelf of onder leiding van de teamcoach en kinesist gerichte oefeningen te doen. ForceFrame geeft iedere sporter de mogelijkheid om zichtzelf te verbeteren en flink vooruitgang te boeken. ForceFrame is een zegen voor tal van sporters:

 • individuele sporters
 • competitieve sportclubs
 • professionele teams
 • topsporters
 • atleten
 • sportclubs op topniveau
 • sportscholen

ForceFrame geeft iedereen die zijn isometrische kracht aanzienlijk wil verbeteren makkelijk en snel de juiste inzichten!

Topatleten en topclubs wereldwijd gebruiken ForceFrame

ForceFrame is bedacht en ontwikkeld in Australië: een land waar sporten hoog op de agenda staat. Het testtoestel kreeg al vlug een steengoede reputatie en dat nieuws ging als een lopend vuurtje rond in de sportwereld. Vandaag wordt ForceFrame wereldwijd door tal van topatleten en topclubs als testtool ingezet.

Kan je ForceFrame voor alle sporten gebruiken?

Ja, absoluut. De ene set tests zal uiteraard voor bepaalde sporten nuttiger zijn dan voor andere. Maar omdat je in wel 35 posities verschillende spiergroepen kan testen, is ForceFrame voor elke sportdiscipline een aanwinst:

voetballers

basketters

tennissers

golfers

lopers

hokeyspelers

volleyballers

wielrenners

zwemmers

turners en gymnasten

judoka’s

beoefenaars van
gevechtsporten

ForceDecks geeft iedere sporter en atleet de juiste inzichten en tools om prestaties en kracht te verbeteren.

Met ons mobiel screening lab komen we naar je toe!

Wij beschikken over een mobiel screening lab. Wij komen graag naar je toe met onze ForceFrame of je komt zelf naar ons screening lab in Zandhoven. We testen en analyseren wat jij wilt of stellen zelf een testprogramma voor.

Maak ook gebruik van onze andere testtools! En ga voor een voordelige package deal!

Wij beschikken trouwens over een hele resem aan testtools. Physimax is een innovatieve 3D-bodyscan waarmee je weak spots in je spieren en skeletbouw ontdekt. Zo verbetert Physimax je mobiliteit, kracht, stabiliteit en techniek. Cognivix helpt je dan weer om je visueel vermogen en je coördinatie te verbeteren en aan te scherpen. Wil je tegelijk meerdere atleten met verschillende testtools op de rooster leggen? We stellen je graag onze interessante package deals voor!

Coachen, bijsturen en rehabiliteren laten we aan coaches en kinesisten over

Wij voeren de tests uit en bezorgen jou alle analyses en rapporten in real time. Daarna ga jij, als atleet, coach of kinesist aan de slag met de resultaten. Wij werken louter aanvullend. Coachen, bijsturen, trainen en verbeteren, dat laten we aan jullie zelf over!

Een demo van ForceFrame?
Wij komen met plezier naar jou toe!

Boek je demo!
Of neem contact met ons op voor meer info!