MX3 LAB:
meet je hydratatie voor de optimale sportprestatie

MX3 LAB: een snelle test voor optimale hydratatie

MX3 LAB is een draagbaar toestel waarmee je overal eenvoudig en betrouwbaar je hydratatieniveau meet dankzij een snelle speeksel- of zweettest.

Hoe gebruik je deze snelle speekseltest en zweettest?

Plaats gewoon een teststrip in het toestel, neem een klein speekselmonster en krijg binnen enkele seconden je resultaten. Daarnaast kan je ook de MX3 zweet-natriumtest doen.  Een eenvoudige test die onmiddellijk het verlies van natrium meet zodat je een eigen gepersonaliseerde rehydratatiestrategie kunt ontwikkelen.

Het belang van hydrateren

Hydratatie heeft invloed op de werking van heel je lichaam. Een goede vochtopname is essentieel voor jouw fysieke en mentale prestaties. Wanneer je onvoldoende hydrateert, droog je uit. Je krijgt hoofdpijn, je hebt minder energie en je loopt een verhoogd risico op blessures. MX3 zorgt ervoor dat je op elk gewenst moment je hydratatieniveau makkelijk en nauwkeurig meet op deze manier je gezondheid en prestaties optimaliseert.

Lever betere sportprestaties door te hydrateren

Met MX3 LAB weet je exact hoeveel je moet drinken en welke soort vloeistof jouw lichaam nodig heeft. Bevorder je gezondheid en lever betere sportprestaties door je lichaam optimaal te hydrateren. Atleten hebben er baat bij hun hydratatie voor, tijdens en na het sporten nauw op te volgen. Zo kom je te weten op welk bepaald moment je je drinkgewoonte hadden kunnen aanpassen om beter te presteren.

De voordelen van MX3 LAB

  • Draagbaar: neem je MX3 LAB overal mee.
  • Eenvoudig in gebruik: leg de teststrip op het puntje van je tong en klaar.
  • Onmiddellijke metingen: binnen enkele seconden geregistreerd.
  • Betrouwbare resultaten: dezelfde kwaliteit als een test in het labo.
  • Herbruikbaar: vervang enkel je teststrip.
  • Bron van informatie: overzichtelijke data in een gebruiksvriendelijke app.

Voor jouw eigen sportprestatie en die van je hele team

MX3 LAB is perfect voor sporters die hun sportprestatie willen optimaliseren en hun hydratatie willen opvolgen. Met MX3 LAB perfectioneren coaches en trainers de sportprestaties van hun atleten en verminderen ze het risico op blessures. Regelmatig testen zorgt voor een accuraat hydratatieprofiel. Zo stem je als trainer je hydratatiestrategie makkelijk af op elke individuele atleet.

Resultaat binnen enkele seconden, waar je ook bent

Geen ingewikkelde of tijdrovende tests meer. MX3 biedt onmiddellijke, nauwkeurige en bruikbare gegevens. Het teststripje op je tong leggen en binnen enkele seconden registreert de app jouw speekselmetingen. Bovendien hoef je enkel de wegwerpstrips te vervangen. Zo gebruik je  je MX3 LAB telkens opnieuw, waar je ook bent.

MX3 LAB altijd en overal op zak

MX3 LAB is een draagbaar apparaat. Neem snel een speeksel- of zweettest op het veld of in de kleedkamer. Geef het apparaat door aan je teamleden en ook zij meten hun hydratatieniveaus ‘on the go’. De MX3 LAB werkt perfect zonder bluetooth of internettoegang.

Net zo betrouwbaar als een labotest!

Belangrijke doorbraken in de wetenschap van elektrochemie, signaalverwerking en microfluïdica hebben de revolutionaire werking van de MX3 LAB mogelijk gemaakt. De MX3 LAB levert zeer nauwkeurige, betrouwbare resultaten zonder te wachten. Het is wetenschappelijk bewezen dat de speekseltest van de MX3 LAB net zo nauwkeurig is als die van een test in het labo. MX3 is laboratoriumkwaliteit in de palm van je hand!

De MX3 app: overzichtelijke data in een gebruiksvriendelijke app

Een rijke bron van informatie in een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke mobiele app. Neem snel een speekselmonster waar en wanneer je wil en sla de resultaten op in de app. Ontdek trends in uitdrogingsrisico’s en pas je hydratatiebehoeften aan.

Bepaal je optimale hydratatiezone dankzij handige grafieken en statistieken. Met deze waardevolle data verbeter je de sportprestaties van jezelf en jouw team en krijg je een voorsprong op jouw tegenstanders.

Download de MX3 app in Google Play of in de Apple Store!

Kijk uit naar nieuwe tests van MX3 Diagnostics

Met meerdere testopties zijn de toepassingen van de MX3 LAB eindeloos. Naast de hydratatie- en zweettest komen er in de nabije toekomst nog meer tests op de markt voor een meetbare gezondheid en een optimale sportprestatie:

  • Elektrolyten
  • Ketonen
  • Lactaat
  • pH

Ontdek de MX3 LAB in ons screening lab in Zandhoven

Bezoek ons screening lab in Zandhoven en probeer de MX3 LAB zelf uit. Perform2Achive komt ook ter plaatste. Wij testen jouw team in ons mobiel screening lab.

Meer informatie over MX3 LAB?
Bel +32 (0)478 550 009