Opmerkelijk beter presteren als sporter?
Als atleet je maximale kracht benutten?

Met Physimax!
KOOP of HUUR Physimax

Physimax maakt van jou
de beste sporter met
artificiële intelligentie!

  • Blessures voorkomen?
  • Je zwakke punten als atleet ontdekken en er gericht aan werken?
  • Je algemene conditie sterk verbeteren met efficiënte en doelbewuste oefeningen?
  • Terug naar competitie na blessure?

Physimax versterkt je spieren en je beendergestel met artificiële intelligentie! En voorkomt zo blessures.

VIDEO

Wat is Physimax?

Physimax is een innovatieve 3D-bodyscan die markerless is en die een enorme hoeveelheid aan data genereert. Het systeem werkt met artificiële intelligentie en ontdekt alle weak spots, de zwakke punten in je spieren en je skeletbouw. Met die data kan je als sporter of professionele atleet aan de slag om deze zwakheden aan te pakken.

En dat met heel gerichte oefeningen. Physimax verbetert aanzienlijk je mobiliteit, kracht, stabiliteit en techniek.

oefeningen

meten

analyseren

optimaliseren

Hoe werkt Physimax?

AI en gesofistikeerde markerless 3D-camera

Physimax werkt met een gesofistikeerde markerless 3D-camera. Voor die camera voer je een set van welbepaalde oefeningen uit. In nog geen 20 minuten ben je klaar. Die 3D-camera registreert de bewegingen van je lichaam. Daarna worden de video-opnames geanalyseerd door AI-software.

Ontdekken waar je zwakke punten zitten

Je ontdekt zo – heel makkelijk, snel én bijzonder accuraat – waar je weak spots zitten en hoe je eraan kan werken. Want na deze heel nauwkeurige analyse krijg je een set specifieke oefeningen mee naar huis waar je gedurende 9 weken mee aan de slag gaat. Heel gericht pak je je zwakke punten aan. Met een handige app hou je je oefeningen en  verbeteringen makkelijk bij.

Download de Physimax app in Google Play of in de Apple Store!

Physimax doet nog zoveel meer dan enkel je zwakke punten
blootleggen. Ontdek hier welke voordelen Physimax jou als
atleet allemaal kan bieden

Perform2Achieve is
exclusieve dealer
Physimax BENELUX

Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek

Physimax wordt gebruikt bij wetenschappelijk onderzoek verricht aan prestigieuze en internationaal gerenommeerde Amerikaanse instituten en universiteiten zoals University of North Carolina, US Military Academy, Towson University, University of South Florida.

Physimax wordt onder andere door deze
topteams dagdagelijks gebruikt:

WINNAAR INNOVATION AWARD

Winnaar van de Innovation Award 2020 van de Franse voetbalfederatie
in de categorie sport performance

Physimax: dé AI tool voor individuele sporters, sportclubs en professionele teams

Physimax is dé tool voor zowel individuele, recreatieve of professionele sporters als voor sportclubs, sportscholen en professionele sportteams. Wij meten en testen en geven je tools om beter en effectiever te trainen en zwakheden aan te pakken.

Wij ondersteunen jou als coach, trainer of kinesist

Wij vervangen geenszins coach, trainer of kinesist. Wij werken aanvullend en ondersteunen waar nodig. Jij bepaalt achteraf hoe er verder met de data wordt omgesprongen en hoe trainingen en oefeningen eruit zullen zien. Je kan dus een beroep doen op onze expertise om de tests en oefeningen bij jouw team af te nemen. Of je haalt Physimax zelf in huis!

Koop of huur Physimax

Haal deze fantastische test- én oefentool zelf in huis!

Physimax is een fantastische test- én oefentool. Die je ook kan aankopen bij ons. Perform2Achieve is officiële én exclusieve verdeler van Physimax voor de Benelux. Contacteer ons gerust voor een vrijblijvende offerte.

Met ons mobiel sportslab komen we naar je toe!

Een beroep doen op onze expertise? Met ons hightech mobiele screening lab komen we naar je toe. Of je boekt een afspraak in ons screening lab in Zandhoven. We voeren die tests uit die jij wilt of we stellen zelf een geschikt testprogramma voor je op.

Voordelige package deals

Met Cognivix, ForceDecks en ForceFrame beschikken we over heel wat bijzonder effectieve artificial intelligence testtools. Zo kan jij die vaardigheden laten testen die voor jou en je team belangrijk zijn. Meerdere testtools inzetten? Dan geven we je een voordelige package deal!

Phyismax zelf ervaren?

Boek je demo!
Bel +32 (0) 478 55 00 09 of mail ons!

Menu