PNOĒ:
bereik je optimale potentieel met deze metabolische analyse

PNOĒ: de mobiele metabolische test als perfecte basis voor elke sporter

PNOĒ, ‘ademhaling’ in het Grieks, is een Grieks-Amerikaans ontwerp waarmee we snel en eenvoudig jouw metabolische conditie screenen. PNOĒ meet en analyseert jouw cardiovasculair systeem, respiratoir systeem, spier- en neuromusculaire functies alsook je vet-koolhydratenverbranding in realtime. Die data vormen de perfecte basis voor elke sporter, van beginner tot pro.

PNOĒ is perfect voor:

  • Opzoeken van beperkende factoren in prestaties
  • Ontwikkelen van mentale link van fysieke gevoelens en feitelijke beperkende factoren die aanwezig kunnen zijn
  • Opmeten van de prestatie van organen tijdens verschillende oefenomstandigheden
  • Uitvoeren van VO2Max-test en RMR-test

Breng jouw metabolische conditie in kaart

PNOĒ is het eerste betaalbare draagbare metabolisch testapparaat van klinische kwaliteit. Voordien kon enkel een cardioloog in het ziekenhuis deze test uitvoeren. Breng snel en eenvoudig jouw metabolische conditie in kaart. De PNOĒ is draagbaar, draadloos en gebruiksvriendelijk.

Ontdek de PNOĒ app en identificeer jouw metabolische grenzen

De PNOĒ app uploadt metingen onmiddellijk in de Cloud zodat we snel de resultaten opvolgen. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om essentiële metabolische lichaamsfuncties te meten. Identificeer beperkingen in jouw metabolisme en stel zelf met de PNOĒ een persoonlijk voeding- en trainingsprogramma op.

Ontdek de PNOĒ app:

  • Nauwkeurige metingen.
  • Download de software op jouw computer of smarttoestel.
  • Eenvoudige installatie.
  • Software met Cloud voor directe toegang.
  • Realtime connectiviteit dankzij de mobiele app.

Metabolic Analysis System: hypergepersonaliseerd fitnessprogramma

Het PNOĒ Metabolic Analysis System biedt nauwkeurige metingen van jouw hart- long- en cellulaire conditie in slechts tien minuten. Verder neemt de PNOĒ jouw voeding onder de loep en geeft je de mogelijkheid om een AI-voedingsplan op te stellen.

Een dieetplan dat werkt voor je stofwisseling en zich aan je levensstijl aanpast. Daarnaast biedt de app groepstrainingen en virtuele trainingssessies aan op basis van jouw persoonlijk metabolisch profiel. Een alles-in-een systeem, binnen en buiten jouw gym.

VO2-max test: welke sporter heb jij in je?

Met de PNOĒ voer je eenvoudig de VO2-max inspanningstest uit. We meten de maximale hoeveelheid zuurstof die jouw spieren opnemen tijdens een work-out. Met deze informatie bepalen we welk type sporter je bent. We berekenen het omslagpunt van jouw sportprestatie, de limiet van jouw inspanning voordat de work-out schadelijk wordt voor je lichaam. Haal het uiterste uit je sportprestaties.

Ontdek de PNOĒ in ons screening lab in Zandhoven of bij jou op de club of thuis

Klaar om je potentieel te bereiken? In onze praktijk in Zandhoven voeren wij de metabolische test van PNOĒ uit en testen wij jouw trainingspotentieel.

Liever de maximale inspanningstest bij jou thuis of op je club afleggen? Geen enkel probleem. Perform2Achieve komt met het mobiel screening lab naar jou toe. We meten de vetverbranding, het hartritme en de longcapaciteit van jouw hele team.

Maak een afspraak en ontdek de PNOĒ!
Of doe een screening on demand!
Bel +32 (0)478 550 009