Je sportprestaties verbeteren?
Vertrouw op artificiële intelligentie!
 

Word een betere atleet met Perform2Achieve

  • Je sportprestaties fel verbeteren?
  • En tegelijk ook aan blessurepreventie doen?
  • Als team of club vooruitgang boeken met al je spelers?
  • En dat op een wetenschappelijk onderbouwde manier?

Perform2Achieve helpt jou een betere atleet, speler en sporter te worden. Met wetenschappelijk bewezen effectieve methodes.

Aanvullend en ondersteunend

We doen dit niet als trainer, coach of kinesist. We werken louter aanvullend en staan je bij met onze tests, analyses en data. Van daaruit kan je als team of individuele atleet met je coach of trainer effectievere trainingen en oefenschema’s uitwerken. Je kan ons dus inhuren om die tests en oefeningen bij je atleten af te nemen.  Vele van onze test- en oefentools  kan je ook aankopen. Wij zijn officiële en exclusieve verdeler van verscheidene van onze tools voor Benelux.

8 methodes om je sportprestatie gevoelig te verbeteren

Perform2Achieve gebruikt 8 verschillende methodes om je prestaties gevoelig te verbeteren.  Als individuele speler, atleet of sporter én als team of club. Stuk voor stuk werken ze met artificiële intelligentie.

Physimax: ontdek je weak points en doe aan gerichte blessurepreventie

Physimax maakt een gedetailleerde bodyscan met behulp van een 3D-camera. En dat terwijl de sporter een reeks van bepaalde oefeningen doet. De 3D-camera registreert alles tot in de kleinste details en checken bij sommige oefeningen tot wel 22 verschillende spots op het lichaam.

De slimme artificial intelligence software maakt een diepgaande analyse en geeft heel accuraat aan waar de zwakke punten – de zogenaamde weak points – van een atleet zich bevinden.

Verbeter je mobiliteit, kracht, stabiliteit en techniek

Na de analyse train je vervolgens 9 weken met een reeks van welbepaalde oefeningen. Helemaal afgestemd op je eigen toestand, conditie en lichaam. Het resultaat?

  • Je boekt aardig wat vooruitgang wat betreft mobiliteit, kracht, stabiliteit en techniek.
  • Je verbetert aanzienlijke je prestaties.
  • Je ontdekt je zwakke punten en doet aan gerichte blessurepreventie.

Huur ons mobiel screening lab!

Wij komen graag ter plaatse in je club met ons mobiel screening lab om bij alle atleten en sporters de test af te nemen. Vervolgens krijgt iedere sporter een specifieke reeks oefeningen mee om heel gericht te trainen. Na 9 weken nemen we de test terug af, analyseren we de nieuwe resultaten en sturen bij waar nodig. De prestaties van je atleten verbeteren opmerkelijk en ze lopen een pak minder kans op langdurige blessures.

Of koop Physimax zelf aan

In alle vrijheid zelf test afnemen en oefenen? Je kan Physimax ook aankopen. Wij zijn officiële en exclusieve verdeler voor de Benelux. We maken graag een vrijblijvende offerte voor jou!

De sportprestaties van jouw sportclub of team sterk verbeteren?

Boek je demo!
Bel +32 (0) 478 55 00 09 of mail ons!

Cognivix: breintraining en visuele training op maat

Ook Cognivix helpt je om je prestaties als sporter en atleet opmerkelijk op te drijven. Een reeks van oefeningen met specifieke tools – gebouwd met AI – helpen je om zowel je visuele vaardigheden, je brein en je coördinatie beter op elkaar af te stemmen. Je verbetert zo opmerkelijk je acceleratie, reactiviteit, snelheid, kracht en behendigheid.

Doe een beroep op ons mobiel screening lab

Cognivix is een methode die met verschillende artificial intelligence tools werkt. Met ons mobiel screening lab komen we graag naar jouw sportclub, sportschool of sportacademie om al jullie atleten te testen én hun prestaties snel en to the point te verbeteren.

Cognitieve training voor jouw sportclub of team?

Boek je demo!
Bel +32 (0) 478 55 00 09 of mail ons!

Maximaliseer je gezondheid en prestatie als atleet met MX3 Pro

MX3 Pro is een game changer!  Deze, reeds officiële partner van  “Ironman Oceania-serie”  is een eenvoudig hulpmiddel om gezondheid en prestaties van atleten te maximaliseren. Eindelijk is het mogelijk om snel en accuraat hydratatie te meten, volgen en beheren. Dit altijd en overal.

Een betere atleet worden met MX3 Pro?

ForceDecks: meet je kracht en analyseer je bewegingen in je boven- en onderlichaam

ForceDecks zijn hightech krachtplaten die werken met artificial intelligence. De krachtplaten meten en analyseren je kracht en bewegingen in real time. Ze zijn geschikt voor zowel je onderste als bovenste ledematen.

ForceDecks analyseert meer dan 15 courante krachtplaatoefeningen en tests: verschillenden jumps en heel wat  isometrische oefeningen en tests. De resultaten krijg je direct te zien in handige en heel accurate analyses en grafieken.

Met ons mobiel screening lab komen we naar je toe

ForceDecks zelf uitproberen? Met ons mobiel screening lab komen we graag naar jouw sportclub, sportschool of sportacademie om al jullie atleten te testen én hun prestaties snel en to the point te verbeteren.

ForceDecks voor jouw sportclub of team?

Boek je demo!
Bel +32 (0) 478 55 00 09 of mail ons!

ForceFrame: meet je isometrische kracht en verbeter je prestaties!

Met ForceFrame kan je met uiteenlopende krachttests verschillende spiergroepen in je boven- en onderlichaam testen. Het frame kan je in wel meer dan 30 verschillende posities plaatsen, wat het heel makkelijk maakt om accuraat te testen.

Je leert ook zo de verschillen tussen de linker- en rechterkant van je lichaam goed kennen. We kunnen het frame zelf perfect aanpassen aan ieder lichaam. Het systeem geeft je in real time accurate data en meet de kracht in de spiergroepen in je nek, knieën, heupen, ellebogen, enkels en schouders.

Meet je kracht in ons mobiel AI screening lab!

In ons mobiel hightech screening lab meten wij alles wat jij wilt! We komen graag naar jouw sportclub, sportschool of sportacademie om de atleten te testen. Met die data kan je als trainer, coach of kinesist zelf aan de slag.

ForceFrame voor jouw sportclub of team?

Boek je demo!
Bel +32 (0) 478 55 00 09 of mail ons!