Perform2achieve zowel voor recreanten als professionals

Van jou een betere sporter maken met hightech tools

Wij willen van jou een betere sporter maken. Of je club of team beter laten presteren. We doen dit met tools die wetenschappelijk onderbouwd zijn, hun nut al veelvuldig bewezen hebben in de praktijk. Bovendien zijn onze tools heel betaalbaar en dus ook binnen bereik voor recreatieve clubs, teams en individuele sporters.

Sportprestaties verbeteren met artificiële
intelligentie en wetenschap

Wij zijn ervan overtuigd dat het verbeteren van sportprestaties meer en meer zal benaderd worden vanuit een wetenschappelijke invalshoek. De intrede van artificiële intelligentie en andere wetenschappelijke trainingsmethoden is een onafwendbare zekerheid.

Wij zetten ons dagelijks in om kwalitatieve trainingsmethoden – allemaal gebaseerd op artificiële intelligentie – aan te bieden aan ons cliënteel. Wij blijven nieuwe technieken zoeken en uittesten om sporters te helpen hun sportprestaties effectief te verbeteren.

Wij werken aanvullend en vervangen geen coach, trainer of kinesist

Onze tests, analyses en oefeningen zijn louter en alleen als aanvulling en ondersteuning bedoeld. Wij vervangen geenszins de coach, trainer of kinesist. Met onze accurate analyses en grafieken geven we wél compleet nieuwe inzichten om daarna doeltreffender en beter te trainen en te oefenen.

Schaf je eigen test- en oefentool aan!

Onze test- en oefentool Physimax kan je ook bij ons aanschaffen. Dan test en train je waar, wanneer en hoe je maar wilt. Wij zijn exclusieve verdeler van Physimax voor de Benelux.

Word een nog betere atleet
met Perform2Achieve

Save time

Military

Team/club/individueel

Back to competition

Improve your skills

E-Sports

Artificial Intelligence

Portable

Strength test

High performance

Strength test

Company

Democratische prijzen

Bij Perform2achieve vinden we gelijkheid heel belangrijk. Daarom willen wij de technieken aan democratische prijzen aanbieden. Zo kan elke sportbeoefenaar zich sterk verbeteren en met gelijke wapens de strijd aangaan.

Sportiviteit en respect

Verder dragen wij sportiviteit en respect hoog in het vaandel en zullen wij bij onze trainingen erop toezien dat deze waarden steeds primeren.

Kwaliteit boven alles

Kwaliteit vinden wij het hoogste goed. Daarom werken wij enkel met hoogtechnologische systemen die hun waarde wereldwijd bewezen hebben en gebruikt worden door vooraanstaande teams en federaties.

Perform2Achieve is hypermobiel!

Omdat we over een mobiel screening lab beschikken, komen we graag naar je toe. Kom jij liever naar ons? Dat kan in ons screening lab in Zandhoven!

Benieuwd hoe we van jou een betere atleet kunnen maken?

Boek je demo!
Bel +32 (0) 478 55 00 09 of mail ons!